Wie we zijn

Betontrappen en andere prefab betonelementen

MBS Specials produceert een breed scala aan betontrappen, zowel maatwerk als standaardtrappen. Voor het creatief ontwerpen, construeren, tot in detail uittekenen, produceren en op de bouwplaats leveren van alle soorten betontrappen bent u bij ons aan het juiste adres. Naast betontrappen levert MBS Specials prefab bloktreden, stapeltreden, bordessen, balkon- en galerijplaten, kolommen en bruggen en diverse andere prefab betonelementen.

Extra voorzieningen

Allerlei voorzieningen zoals schroefhulzen, verwarmingsslangen en electra, kunnen gemakkelijk ingestort worden. De optionele antislipstructuur in het betonoppervlak geeft het betonelement de gewenste structuur en stroefheid. Voor meer informatie kijkt u bij technische details.

Van ontwerp tot levering op de bouwplaats

Omdat elk bouwproject uniek is, worden alle geprefabriceerde onderdelen uitgetekend en berekend. De uitwerking van de detaillering van de betontrappen en andere prefab betonelementen wordt door MBS Specials zelf verzorgd. Maatwerk is de garantie voor een perfecte aansluiting op uw individuele wensen. U kunt echter ook kiezen voor een standaardtrap die snel en voordelig verkrijgbaar is. De productie van de betontrappen en overige prefab betonelementen vindt plaats op onze productielocatie in Vianen (MBS Vianen).

MBS Specials maakt deel uit van de MBS Groep (MultiBouwSystemen).

Volg MBS

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

MBS Specials
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32119858
Btw- nummer: NL817339036B01